واژگونی قایق در ولایت ننگرهار افغانستان ۲۰ قربانی گرفت ویدئو | لحظه دستگیری سارق خودرو توسط مردم در تبریز افزایش آموزش‌های مهارتی به ساکنان حاشیه شهر در خراسان‌رضوی والدین هلی کوپتری و  فرزندان گلخانه‌ای چه ویژگی‌های دارند؟ یک‌سوم دانش‌آموزان خراسان‌رضوی زیر پوشش برنامه‌های اوقات فراغت قرار می‌گیرند خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در حال اجراست؛ معوقات پرداخت می‌شود (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ماجرای پیک‌موتوری که گرفتار سارق موتورسیکلت در مشهد شد افزایش جمعیت، نیازمند کاهشی شدن طلاق است کشف مزرعه ارز دیجیتال در مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) «معلم بلاگری» از تهدید تا فرصت اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی روز زیارتی امام‌رضا(ع) در مشهد(۱۲ خرداد ۱۴۰۳) وجود ۱۲۳ ساختمان ناایمن در مشهد معاون وزیر کار: بخشی از بدهی امسال (۱۴۰۳) دولت به تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌شود آخرین وضعیت مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان سخنگوی شورای نگهبان (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) وام بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال ۱۴۰۳ مشخص شد + جزئیات تزریق واکسن HPV هنوز برای عموم لازم نیست + ویدئو محدودیت‌های ترافیکی مراسم سالگرد ارتحال امام‌خمینی‌(ره) پیش‌بینی بارش‌های رگباری در برخی استان‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) مادر مشهدی چهارقلو به دنیا آورد + فیلم
سرخط خبرها

خورش مرجو، خوراکی دلپذیر برای وعده سحری است

  • کد خبر: ۱۰۴۲۵۶
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
خورش مرجو، خوراکی دلپذیر برای وعده سحری است
مرجو خورش یکی از خورشت‌های سنتی ایرانی است که شبیه به قیمه می‌باشد با این تفاوت که بجای لپه از عدس در تهیه این خورشت استفاده می‌شود و به دلخواه می‌توانید رب بزنید و با گوشت خورشتی یا مرغ و یا به صورت گیاهی این خورشت را تهیه کنید.

مقدم | شهرآرانیوز؛ خورش‌ها جزو غذا‌های اصلی سفره ایرانی‌ها هستند با تنوعی بسیار زیاد که متناسب با ذائقه مردم هر منطقه از رنگ و لعاب و طعم و مواد خاصی در تهیه آن‌ها استفاده می‌شود. خورش مرجو یا عدس یکی از همین خوراک‌های خوشمزه است که بیشتر آن را با نام شهر طالقان می‌شناسیم. این خورش لذیذ منبع غنی از پروتئین، پتاسیم، فیبر، ویتامین‌ها و موادمعدنی است و برای درمان کم‌خونی و کاهش فشارخون بسیار مناسب است.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان تهیه: ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش مرجو:

سیب‌زمینی: یک عدد
آلو بخارا: ۱۰ عدد
عدس: یک پیمانه
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
پیاز:دو عدد
رب گوجه‌فرنگی: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
آب‌غوره: به میزان لازم

روش تهیه خورش مرجو:

-مقداری روغن داخل قابلمه‌ای بریزید و اجازه بدهید کمی داغ شود. حالا پیاز‌هایی را که نگینی خرد کرده‌اید داخل روغن بریزید و تفت بدهید تا پیاز سبک و شفاف شود.

-مقداری زردچوبه به پیازداغ اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا زردچوبه رنگ باز کند.

-گوشت‌هایی را که مکعبی خرد کرده‌اید به پیازداغ اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

-رب گوجه‌فرنگی را به گوشت و پیازداغ اضافه کنید و سرتفت دیگری بدهید تا رب رنگ باز کند و طعم خامی آن گرفته شود.

-مقداری آب به مواد اضافه و حرارت شعله را ملایم کنید تا گوشت بپزد.

-گوشت که نیم‌پز شد، آلو‌ها و عدس را که از قبل خیس کرده‌اید، به بقیه مواد اضافه کنید.

-سیب‌زمینی‌ها را نگینی درشت خرد و همراه با نمک، فلفل و دارچین به غذا اضافه کنید و اجازه بدهید خورش کمی دیگر بپزد.

-در مرحله پایانی پخت، آب‌غوره و زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.

خوراکی دلپذیر برای وعده سحری | خورش مرجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->